Peaches Geldof že drugič predstavlja perilo Miss Ultimo. Foto:
Peaches Geldof že drugič predstavlja perilo Miss Ultimo. Foto:

Čeprav Peaches trdi, da si ne želi biti seksi, nove fotografije, s katerimi predstavlja perilo blagovne znamke Miss Ultimo, kažejo na vse kaj drugega. Hčerka človekoljuba Boba Geldofa je namreč v seksi perilu, ki razkriva njene številne tetovaže, in v visokih petah videti precej izzivalno.

"Saj je očitno, da se ne oblačim za moške," je dejala pred kratkim Peaches in dodala, da si ne želi biti seksi. "Kot vidite, je moje telo prekrito s tetovažami in piercingi. Sem čudaška in ne želim, da me okolica sprejema kot lepotico. Mislim, da je to super," je dejala Pesches, ki pa se je za dobro plačilo vendarle prepustila spretnim rokam stilistov, ki so jo prelevili v seksi lepotico.

Perilo je opisala kot seksi, a hkrati igrivo. "Všeč mi je pridih 50. let, ki zaznamuje celotno kolekcijo. Privlačni pa so tudi raznoliki modeli in barve. Kar pa je najpomembnejše, perilo je udobno in dobro pristaja," so njene besede, navedene v promocijskem besedilo ob fotografijah.

Perilo je ob pomoči 16-letne hčerke Rebecce oblikovala Michelle Mone. "Od začetka prodaje v aprilu je prodaja perila močno narasla. Prva kolekcija je bila razprodana v samo mesecu dni," je dejala zadovoljna Michelle.