Prelestna Jessica White je med drugim v kopalkah pozirala za revijo Sports Illustrated. Foto: Sports Illustrated
Prelestna Jessica White je med drugim v kopalkah pozirala za revijo Sports Illustrated. Foto: Sports Illustrated

Lepotica iz Buffala v ameriški zvezni državi New York, ki se z manekenstvom sicer ukvarja že od svojega 16. leta, je namreč pritegnila številne poglede na legendarni "angelski" modni reviji Victoria's Secret.

24-letno lepotico je pri rosnih 16 letih odkril neki iskalec talentov, ki jo je povabil v šolo za manekenke. Kmalu je Jessica že začela dobivati prve ponudbe - njene fotografije so krasile naslovnice revij CoverGirl in Chloé.

Sčasoma so jo opazili tudi modni oblikovalci in jo povabili na svoje modne revije - zdaj se Whitova sprehaja po modnih pistah na revijah Tommyja Hilfingerja, Ralpha Laurenta, Oscarja de la Rente in Marca Jacobsa. Nekdanja manekenka, zdaj pa voditeljica resničnostnega šova Tyra Banks, jo je označila kot "najboljšo manekenko svoje generacije".

Širša javnost jo je opazila, ko je junija 2007 je postala tudi obraz kozmetičnega velikana Maybelline, letos so njene fotografije v kopalkah objavili v reviji Sports Illustrated, zdaj pa je navdušila še kot eden izmed angelčkov v spodnjem perilu Victoria's Secret.

Nekaj fotografij prelestne Jessice v kopalkah si lahko ogledate tudi v spodnji galeriji.

T. K.