Venus med serviranjem. Opazite najprej njeno tehniko ali obleko? Foto: Reuters
Venus med serviranjem. Opazite najprej njeno tehniko ali obleko? Foto: Reuters

30-letnica je že pred zadnjim turnirjem za Grand Slam napovedala, da po ekstravagantnih oblekah na prejšnjih turnirjih za New York pripravlja nekaj "zelo seksi". V prvem in drugem nastopu na igriščih v Queensu z videzom ni izstopala, za dvoboj tretjega kroga pa je bila zgodba že drugačna - Venus je bila vsa elegantna in bleščeča v črni oblekici, posuti z bleščicami, in z razgaljenim hrbtom.

"Ta obleka predstavlja New York ... Je kot eksplozija ognjemetov. Z njo sem želela pokazati, da uživam na domačih tleh v New Yorku, da se želim zabavati in med tem, kot to počnem, še nositi obleko, ki si jo želim."

Kolikokrat se bo preoblekla?
Ker se je vsakič pojavila z drugačnim videzom, so jo novinarji vprašali, ali je mogoče, da se bo morala preobleči še štirikrat, kar pomeni, da bi igrala vse do finala. "Sedem oblek je kar veliko .. Bilo pa bi mi v čast, da bi se do konca morala preobleči tolikokrat ..."

Pohvalila pa je tudi sestro Sereno, sicer še vedno številko ena ženskega tenisa, ki je morala tokratni turnir izpustiti zaradi poškodbe, zato je Venus spodbujala ob igrišču. Serena je blestela v živo rdeči obleki, ki je Venus ni mogla prezreti: "Serena je danes videti precej seksi .... Čudovita je v rdeči barvi."