Emma Watson rada nosi kreacije mladih britanskih oblikovalcev. Foto: Vogue
Emma Watson rada nosi kreacije mladih britanskih oblikovalcev. Foto: Vogue

Na fotografijah, ki jih je posnel legendarni Mario Testino, Emma nosi kreacije najbolj znanih oblikovalskih imen, kot so Tom Ford, Alexander McQueen, Calvin Klein, D&G in Prada. Poleg tega, da se je Emma prelevila v manekenko, je dala tudi intervju za modno biblijo.

V njem je dejala, da zelo rada na rdeči preprogi nosi kreacije s podpisom modnih oblikovalcev Hakaana Yildirima in Erdema Moraliogluja: "Pomislila sem, da če se ljudje že pogovarjajo o tem, kaj bom oblekla, zakaj pa ne bi promovirala kreacij mladih britanskih oblikovalcev."

Emma se pripravlja na novo poglavje
Poleg ljubezni do mode je Emma spregovorila tudi o igralski karieri. 21-letnica je dejala, da se pripravlja na naslednje poglavje svojega življenja, ki ne bo zaznamovano s Harryjem Potterjem. Kot je dejala, mora najti izhod iz "mehurčka", varnega sveta, ki ga je bila deležna od leta 2001 na snemanju omenjene filmske franšize.

Watsonova je dodala, da želi raziskati svojo kreativno plat, in navedla legendarno glasbenico, avtorico besedil in vizualno umetnico Patti Smith kot svojo vzornico.

"Rada bi živela kot Patti Smith," je dejala igralka, ki ostaja povezana s soigralcema iz franšize, Danielom Radcliffom in Rupertom Grintom. Nedavno je obiskala Radcliffa v New Yorku, ki nastopa v broadwayski predstavi How to Succeed in Business Without Really Trying.