S precej odštekano pričesko se je že lahko pohvalil sin pevke in modne ikone Gwen Stefani, Kingston Rossdale. Foto:
S precej odštekano pričesko se je že lahko pohvalil sin pevke in modne ikone Gwen Stefani, Kingston Rossdale. Foto:

Zvezdniški starši svojo ljubezen do otrok kažejo tudi z zvezdniškim slogom oblačenja svojih otrok. Med njimi izstopa štiriletna edinka Toma Cruisa in Katie Holmes, ki velja za pravo malo modno ikono, vendar dajo tudi drugi slavni starši veliko na videz svojih malčkov.

Poleg samih oblačil so pogosto precej zvezdniške tudi pričeske malčkov. Tako med slavnimi otroki irokeze niso nič nenavadnega, tudi uporaba gela ne in celo bravanje las. V spodnji fotozgodbi si lahko ogledate nekaj zanimivih pričesk slavnih otrok.

Sin manekenke Cindy Crawford, Presley Walker Gerber, prisega na dolge lase.
Rockerski 'grivi' se ne namerava odpovedati niti sin igralke Kate Hudson, Ryder.
Dolge lase ima tudi sin manekenke Elle Macpherson, Aurelius Cy.
Štiriletni Suri Cruise moda vsekakor ni tuja. Od petk do oblačil priznanih modnih kreatorjev in celo ličil - vse to smo že videli pri edinki Toma Cruisa in Katie Holmes. Kar se tiče pričeske, pa Suri prisega na modni paž.
Precej nenavadni pričeski imata tudi otroka igralca Willa Smitha. Sin Jayden se lahko pohvali z afropričesko, hčerka Willow pa z odštekanim punkerskim videzom.
Odštekano pričesko ima tudi 10-letni sin Madonne in Guya Ritchieja, Rocco. Na fotografiji je z mamo in bratcem Davidom. Posluh za modo pa ima tudi Madonnina prvorojenka Lourdes, ki je z mamo oblikovala celo modno linijo za najstnice.
Kakršen oče, takšen sin. Slavni nogometaš David Beckham veliko da na svoj videz, kar velja tudi za najmlajšega Beckhama, petletnega Cruza.
Slavna starša Angelina Jolie in Brad Pitt sta šla pri pričeski svojega posvojenca Maddoxa še dlje - do modre barve.
Hčerka Melanie Brown in Eddieja Murphyja, Angel Iris, pogosto pritegne pozornost, čeprav ima šele tri leta. Pa ne le zaradi slavnih staršev, ampak tudi zaradi svojega modnega videza.