Foto:
Foto:
Tudi naslovnica albuma Love, Angel, Music, Baby je oblikovana v posebnem, Gweninem stilu.

Pomladno kolekcijo Gwenine blagovne znamke oblačil L.A.M.B. je navdihnila njena ljubezen do japonske kulture. Vključevala bo linijo dodatkov z japonskim pridihom, ki se bo imenovala Harajuku Lovers.

Za druge kose iz kolekcije pa je Gwen dobila navdih med snemanjem z zlatim globusom za najboljši film nagrajenega Aviatorja, v katerem je igrala vlogo hollywoodske dive Jean Harlow.

Gwen, ki je že 16 let na čelu skupine No Doubt, je dosegla svetovni uspeh kot glasbenica in s skupino prodala več kot 25 milijonov albumov. S svojo pojavo vedno vzbuja pozornost - rada je oblečena nenavadno in povsem v svojem stilu. Skoraj nikamor ne gre brez vrtoglavih pet. Njen zaščitni znak so platinasto blond lasje in do popolnosti oblikovan čvrst trebuh.

Stefanijeva je poročena s Gavinom Rossdalom, pevcem britanske skupine Bush, in zadnje čase vse več govori o svoji želji po otrocih.

V zadnjem času jo poznavalci glasbene industrije primerjajo celo z Madonno in ji prerokujejo podobne razsežnosti slave. Status ikone je vsekakor že dosegla - s svojim v trenutku prepoznavnim glasom in edinstvenim stilom. Pri njej gre, kot pravi pevka skupine Garbage Shirley Manson, za pravo mešanico nasprotij, ki iz nje delajo veliko pop in rock zvezdo. Zato je ne more nihče posnemati.

V decembru se je prvič pojavila na velikih platnih, pa čeprav v majhni vlogi, v Scorsesejevi mojstrovini, biografski drami Aviator. Hkrati pa že pripravlja kolekcijo jesen 2005 za svojo blagovno znamko L.A.M.B.

V letu 2004 je izdala tudi svoj prvi solo album Love, Angel, Music, Baby, ki zveni tako, kot da bi nastal v osemdesetih. Gre za glasbo, ob kakršni je 35-letna Gwen odraščala v kalifornijskem okrožju Orange.