Heidi je z izborom obleke dokazala, da verjame v mlade oblikovalske upe, ki jih odkriva v svoji resničnostni oddaji, saj je nosila obleko, ki jo je oblikoval eden od njih. Foto: Reuters
Heidi je z izborom obleke dokazala, da verjame v mlade oblikovalske upe, ki jih odkriva v svoji resničnostni oddaji, saj je nosila obleko, ki jo je oblikoval eden od njih. Foto: Reuters
Lauren Conrad
Lauren Conrad ne želi, da bi jo ljudje videli le kot zvezdnico resničnostnih serij, ampak želi, da jo jemljejo kot resno oblikovalko. Foto: Reuters

Manekenka si je v reviji zaslužila tudi serijo fotografij, na katerih bralce navdušuje s svojimi drznimi videzi, ki jih je nanizala skozi leta.

Mamica treh otrok je bila nagrade zelo vesela, saj meni, da ta naslov ne pripada le njej, ampak celotni ekipi, ki ji pomaga, da je na rdeči preprogi vedno videti fantastično. "Večina zvezd si oblačil ne izbere sama, saj za to najamejo stiliste. Za boljši izgled pa poskrbijo tudi frizerji in maskerji, tako da ima zvezda zelo malo pri svojem končnem izgledu," pojasnjuje Heidi, ki pa dodaja, da ima pri svojem videzu vseeno ona glavno besedo.

Zvezdnica resničnostnega šova The Hills Lauren Conrad je postala po mnenju revije najboljša oblikovalka. 22-letna Lauren se je kot študentka losangeleške oblikovalske šole Fashion Institute of Design and Merchandising že predstavila s svojo modno kolekcijo, ki jo je v celoti oblikovala sama. Njen slog je ulični šik, ki zaobjema predvsem obleke brez naramnic, plapolajoča ogrinjala in številne modne dodatke za lase.

Na zabavi, ki je bila v restavraciji Eve Longorie, so se pokazali tudi Diddy, Nicky Hilton, Torri Spelling, Eve, zaročenec Ashlee Simpson Pete Wentz in drugi.

Rešiteljica za velike trgovinske verige
Nemka pa ima tudi zelo nenavadne oblikovalske sanje: oblikovati želi nove uniforme za delavce v verigi kavarn Starbucks. "Vsako jutro grem v to kavarno in delavci so me že večkrat prosili, če lahko šefu namignem, da si želijo nove uniforme. Glede na to, da poznam nekaj najbolj nadarjenih mladih oblikovalcev, bi jim s svojimi idejami rada pomagala, da ustvarimo nova oblačila za to priljubljeno verigo."

Te prošnje pa niso nič nenavadnega od takrat, ko je postala voditeljica resničnostne oddaje Project Runway, saj podobne zahteve sliši tudi od stevardes in še nekaterih uslužbencev velikih verig.