Modna hiša Jordache upa, da jim bo s pomočjo Heidi Klum uspelo prodati čim več svojih legendarnih kavbojk. Foto:
Modna hiša Jordache upa, da jim bo s pomočjo Heidi Klum uspelo prodati čim več svojih legendarnih kavbojk. Foto:

Heidi se pojavlja v jesensko/zimski reklamni kampanji za legendarne kavbojke. Vse reklame in slike, ki so jih posneli s slovito manekenko, temeljijo na sporni televizijski reklami iz leta 1979, ko je neka manekenka zgoraj brez jahala na konju. 28 let pozneje Heidi nastopa v podobni reklami, ki jo je v znamenitem hotelu Chateau Marmont v Los Angelesu posnel režiser Brett Ratner.

"S svojim uspešnim poslovnim življenjem in ob treh otrocih Heidi predstavlja vse tisto, kar se pričakuje od ženske, ki nosi znamko Jordache," so sporočili iz te modne hiše. 34-letna Heidi Klum, ki jo zaradi popolne postave kličejo tudi "The Body" (Telo), je danes uspešna televizijska voditeljica, še vedno pa se ukvarja tudi z manekenstvom.

Jordache je konec 70. let 20. stoletja na modnem trgu kavbojk tekmoval s Calvinom Kleinom in Glorio Vanderbilt, znan pa je postal zaradi zelo oprijetih kavbojk, ki so jih zdaj "posodobili" s spandeksom, da so bolj udobni. Ker se kavbojke z visokim pasom zopet vračajo, bo kampanja z znanim obrazom, kot je Heidi Klum, gotovo uspešna.