64-letna Hellen ima največ stila in elegance. Foto: EPA
64-letna Hellen ima največ stila in elegance. Foto: EPA

Številni zvezdniki na rdečih preprogah delujejo urejeno od glave do pete, zato jim mnogi zavidajo, ker imajo stil in eleganco. Če mislite, da so zvezdniki modno ozaveščeni in vi ne, ne skrbite, saj za videz številnih zvezdnikov skrbi cela kopica stilistov, vizažistov in oblikovalcev. Na sezname najbolje oblečenih bi lahko tako uvrstili tudi stiliste, saj gre njim največja zasluga za videz njihove zvezdniške stranke.

Seznam Vanity Faira
Najboljše oblečena dama je oskarjevka Helen Mirren, ki poleg svojega zunanjega videza skrbi tudi za svoj fizični videz. Pred kratkim so namreč svet preplavile slike Helen v bikiniju, na katerih je 63-letna igralka videti naravnost osupljiva. Hellen na lestvici najbolje oblečenih dam sledi še ena igralka, Angelina Jolie. Tudi dve pripadnici kraljevih družin, belgijska princesa Matilda in španska princesa Letizia, sta se znašli na tretjem in petem mestu. Mesto med njima je zasedla Carla Bruni Sarkozy. Ena izmed najbolje oblečenih dam je tudi Michelle Obama.

Največ stila med moškimi ima igralec Djimon Hounsou, ki mu sledijo zdajšnji bondovec Daniel Craig, igralec Brad Pitt se nahaja na petem mestu, na devetem mestu pa se nahaja "pirat" Johnny Depp.

Tudi zvezdniški pari se nahajajo na seznamu Vanity Faira. Na vrhu kraljujejo Angelina Jolie in Brad Pitt, sledijo jim Gisele Bündchen in Tom Brady, Barack in Michelle Obama, Nicholas Sarkozy in Carla Bruni, David in Victoria Beckham ter Ashton Kutcher in Demi Moore.

D. S.