Bralce revije People je s svojim slogom najbolj očarala igralka Jennifer Aniston. Foto: EPA
Bralce revije People je s svojim slogom najbolj očarala igralka Jennifer Aniston. Foto: EPA
George Clooney
Clooney ne navdušuje samo s svojim šarmom, ampak tudi s smislom za modo. Foto: EPA

Revija vsako leto objavi svoj seznam najboljše in najslabše oblečenih zvezdnic, vsaka od njih pa dobi tudi vzdevek, s katerim poskušajo opisati njen (ne)smisel za modo.

Oskarjeva nagrajenka Halle Berry, ki je pristala na drugem mestu, je tako dobila vzdevek "Klasika", tretja na seznamu, Jessica Alba, pa "Novinka". Glavna urednica revije Elizabeth Sporkin je povedala, da so letos prvič seznam sestavili bralci z glasovanjem prek spleta, in ne uredniki revije. Anistonova, "Naravna", je zmagala s 54 odstotki vseh glasov.

Jennifer ima dostopen stil
"Ima modni stil, ki je zelo dostopen", je dodala Sporkinova. "Nosi hlače iz džinsa in majice ter športne jopiče. Oblači se kot običajen človek, tudi njene večerne obleke se zdijo take, da bi jih lahko nosila tudi povprečna bralka".

Med prvimi desetimi so se znašle še Beyonce, Eva Longoria, Charlize Theron, Kate Moss, Christina Aguilera, Jessica Simpson in Kate Hudson.

Clooney, Timberlake in Beckham med moškimi
Med moškimi so se najbolje odrezali Justin Timberlake, ki je "Trendi", angleški nogometaš David Beckham in igralec George Clooney, ki je po mnenju Sporkinove "novi Cary Grant".

Na seznamu najslabše oblečenih pa so se letos znašle tudi Paris Hilton, razočarana gospodinja Teri Hatcher in Sharon Stone, ki imajo po mnenju glavne urednice revije sicer dober modni okus, mesto na seznamu pa so si zagotovile z občasnimi modnimi spodrsljaji.