Maksi obleke pristojijo skorajda vsaki postavi. Foto:
Maksi obleke pristojijo skorajda vsaki postavi. Foto:
Modne so valovite pričeske v slogu 40. let prejšnjega stoletja. Foto: Harper's Bazaar

Bodite glamurozni z ubijalsko maksi obleko. Ko izbirate slog, mislite na vašo številko. Če ste drobceni, dvakrat premislite, preden si nadanete maksi obleko. Izogibajte se polnih kril, v katerih boste potonili, višino pa si dodajte s parom pet s platformo.
Če imate polnejšo postavo, so maksi obleke popolne za prekritje vsakršnih oblin ali izboklin na bokih, stegnih ali zadnjici. Maksi obleka z izrezom "V" ali taka, ki se zaveže za vratom, bo pristajala tistim z obilnejšim oprsjem.
Obleke, preščipnjene pod prsmi, so prav tako primerne za skrivanje bolj tresočih delov okoli vašega srednjega dela in pristajajo večini postav.
Maksi obleke nosite z velikimi modnimi dodatki. Popolne so masivne zapestnice in torbe za na plažo.
Rožasta še vedno "in"
Potiski in vzorci so ta hip pravi hit modnih stez in vsak lahko najde nekaj zase. Od hipijevskih mavričnih potiskov do rožastih, vzorci bodo dali vaši garderobi v toplejših mesecih drznejši pridih. Poskusite s čim nezaslišanim, denimo minioblekico v slogu 70. let ali dramatično drapirano obleko, popolno za hladnejše poletne večere.
Cvetlični potisk je moden že vrsto poletij, a v 2010 se ne držite le običajnih oblek, ampak se držite smernic z rožasto jakno, klobukom, bikinijem ali kratkimi hlačami.
Od sloga 40. let do fantovskega sloga
Ne le vaša garderoba, tudi vaša pričeska se spremeni z novo sezono. Letos se spet vračajo valoviti lasje, tako da če imate dolge lase, se odločite za to različico. V slogu 40. let nosite vašo valovito pričesko skupaj s prečko ob strani in klasičnim mejkapom.
Če imate krajše lase in se počutite avanturistične, poiskusite s kratko škratovsko pričesko. Ta je priljubljena že nekaj časa in bo še neprej modna do konca leta. Nosite jo z daljšim, ob stran počesanim frufrujem in odločno, samozavestno držo.
Za kakršen koli slog se že odločite, bodite drzni.