Kelly je dolgo časa imela težave z odvečnimi kilogrami. Foto: EPA
Kelly je dolgo časa imela težave z odvečnimi kilogrami. Foto: EPA
William in Kate
Kate tokrat dvakrat v isti beli obleki - na zaročni fotografiji Maria Testina novembra leta 2010 (levo) in na sprejemu v Kanadi julija letos. Foto: EPA

Čeprav se modni ikoni Kate Middleton oblikovalci ponujajo kot po tekočem traku, ona pogosto raje pobrska kar po svoji omari in se na različnih slovesnostih pojavi oblečena v isti obleki tudi dvakrat. Nad tem, da je Kate ljubiteljica "recikliranja oblek", so navdušeni mnogi, hčerki Ozzyja Osbourna in modni navdušenki Kelly Osbourne pa to nikakor ni všeč.

26-letna Kelly je v oddaji Jaya Lena tako dejala, da si vojvodinja ne bi smela dovoliti, da je večkrat videna v istem oblačilu, temveč da bi morala oblačilo, potem ko ga je enkrat oblekla, zavreči ali pa ga komu podariti: "Če bi bila jaz bodoča angleška kraljica, bi nosila obleko le enkrat, saj bi se že tako odrekla zasebnosti, delu svojega življenja, in najmanj kar lahko dobim, je nova obleka vsak dan."

Jay Leno jo je nato vprašal, ali bi tudi spodnje hlačke metala v smeti le po enem nošenju: "Bi, če bi lahko. To je pravzaprav zelo dobra ideja," je dejala plavolasa Kelly, ki je potarnala, da nihče ne želi poslušati modnih nasvetov debelih ljudi: "Vedno sem imela tihi modni glas v sebi, vendar nihče ni obračal pozornost name, ampak v redu. Razumem, kako deluje svet."

Kelly Christini: "Je** se, tudi ti si debela!"
Shujšana Kelly Osbourne, ki je (vsaj za zdaj) dobila bitko z odvečnimi kilogrami, je danes ena izmed voditeljev modne oddaje Fashion Police, kjer kritizirajo modne odločitve slavnih oseb. Pred kratkim so tako v oddaji pokomentirali oblačilo Christine Aguilere, najbolj brez dlake na jeziku pa je bila ravno Kelly.

"Morda je zdaj samo postala 'debela pras***'. Ona me je zmerjala, da sem debela, toliko let … tako da veste, kaj? Je** se, tudi ti si debela!“ je Kelly pokomentirala oblačilo, v katerem se je pevka pojavila na rdeči preprogi.

Zvezdnici sta na bojni nogi že več let, razlog pa tiči v tem, da je nekoč vitka Christina zaradi odvečnih kilogramov večkrat zmerjala takrat okroglo Osbourneovo.