Za Adriano res velja pregovor, da je za lepoto treba potrpeti ... Foto: EPA
Za Adriano res velja pregovor, da je za lepoto treba potrpeti ... Foto: EPA

Brazilska lepotica, ki je pred dnevi predstavila modrček, vreden dva milijona dolarjev, je bila iskrena in je priznala, da ji življenje kroji seštevanje kalorij in skrb za zdravo prehrano.

Dejala je: "Brez dvoma si nikakor ne morem privoščiti ogljikovih hidratov, nikoli. Zato se pogosto odločam za različne kombinacije beljakovinskih mlečnih napitkov. V poštev pride tudi zelenjava, a le zelena, pražena ali dušena. Običajno si za kosilo ali večerjo privoščim prav to, vsake tri ure, vmes pa spijem beljakovinski napitek ali pojem žitno ploščico."

29-letnica, ki je pred skoraj letom dni rodila hčer Valentino, katere oče je znani srbski košarkar Marko Jarić, je v pogovoru za televizijsko oddajo The Cut še dodala, da tako skrbi za svoje telo tudi zato, ker se želi postarati "s slogom". Zato tudi veliko telovadi in si privošči lepotna razvajanja.

"Ko se bom postarala, si res želim, da bi ohranila formo, kakršno imam zdaj. Poleg tega pa je pogosta telovadba tudi odličen način razstrupljanja telesa. Ste to vedeli? Ko se preznojimo, gredo strupi ven, hkrati pa razgibavanje pomaga tudi izboljšati razpoloženje. Same dobre lastnosti torej - videti ste dobro, vaša koža sije, kondicija pa pomaga tudi imunskemu sistemu. Ko se veliko gibljem, nikoli ne zbolim, saj imam veliko energije. Razgibavanje bi moralo biti obvezen del dneva vsakega posameznika."