Idealno oblačilo za škorpijona, ki rad poudari svojo seksualnost ... Foto: EPA
Idealno oblačilo za škorpijona, ki rad poudari svojo seksualnost ... Foto: EPA
Oblačilo za dvojčke - živih barv in široko. Foto: EPA
Kako se mora obleči rak? Čim več slojev - več varnosti. Tako kot njegov oklep. Foto: EPA
Elegantno, seksi in priznana znamka - idealno za tehtnico. Foto: EPA
Na modni reviji boste vedno srečali kakega strelca, ki si bo ogledal, kaj je moderno ta hip. Foto: EPA
Vodnar stavi vse na glamur in na to, da bo opažen. Foto: EPA

Ni pomembno, ali verjamete v horoskop ali ne - vseeno lahko preberete, kaj vam glede mode svetujejo astrologi.

si v vsem želi biti prvi, tako velja tudi za modne smernice. Ne smete se bati eksperimentirati, saj bo morda ravno tisto, kar boste letos oblekli, modni hit naslednje leto. Kombinacija, ki vam najbolje pristaja, pa je črno-rdeča, stil pa bi lahko poimenovali »vrnitev v prihodnost – malo preteklosti, malo futurizma«.

Bik obožuje garderobo znanih modnih podjetij. Nase bo oblekel le oblačila iz kvalitetnih materialov, oblačila, ki jih ponavadi vidite le na modnih revijah priznanih modnih oblikovalcev. Bikom astrologi svetujejo, naj poudarijo pas, če ga imajo, saj jim hipi, causal videz ne pristaja.

Dvojčki modo spremljajo brez strahu. Ženskam, rojenim v tem znamenju, pristaja videz Lolite, moškim pa Petra Pana. Mladosten, vesel, pisan. Oblačila so široka, ženskam priporočajo veliko nakita, moški pa lahko nase nadenejo tudi kravato živahnih barv.

Raki ljubijo svoj oklep bolj kot vse drugo, saj jih ščiti pred nevarnostmi, ki prežijo nanje. Enako je tudi z oblačenjem. Raki obožujejo eleganco, oblačila pa morajo imeti več slojev, tu so še šali, rute, jakne, plašči … ta oblačila jih varujejo, tako kot oklep varuje pravega raka. Velikokrat bo tisto, kar boste oblekli, odvisno od vašega trenutnega razpoloženja. Vseeno pa morate toliko popaziti, da ne boste na gala prireditev prišli oblečeni v trenerko.

Kreativnemu levu, polnemu energije, je izredno pomembno, kaj bo oblekel. Lev je vodja, ki želi imeti najboljše od najboljšega. Udobnost je zadnja stvar, na katero pomislite. Vaše misli so pri izbiri oblačil usmerjene predvsem k drznosti in opaznosti – rdeča, rumena, zlata in bela so definitivno vaše barve. Kar koli že oblečete, vi to nosite s takim stilom, kot da bi se sprehajali po rdeči preprogi. Ne glede na to, ali gre za džins ali pa večerno obleko, na vas bo oboje videti prav kraljevsko.

Device so neverjetno organizirani ljudje, pri katerih ni nič prepuščeno slučaju. Po naravi so minimalisti, ki nikoli ne bodo oblekli pomečkane obleke. Prav tako na njih nikoli ne boste videli oblačila, ki bi imelo madež. Najbolj vam sicer pristaja mornarski stil, ki je letos znova v modi. Poleg tega pa vam pristaja tudi črno-bela kombinacija, ki najbolje izraža vašo osebnost.

Tehtnice so vedno in povsod neodločne. Razen, ko gre za njihovo garderobo! Z vami, če ste tehtnica, je enostavno – samo da gre za vrhunski material, poslednji modni trend, priznanega modnega oblikovalca … Predvsem pa mora biti oblačilo elegantno. Nobenemu moškemu obleka s kravato ne bo bolje pristajala kot tehtnici. Ženska, ki je rojena v tem znamenju, pa bo videti izvrstno tudi v kratki črni obleki in biseri okoli vratu.

Škorpijonu je najbolj pomembno, da je videti seksi. Kar koli bo oseba, rojena v znamenju škorpijona, oblekla, bo želela s tem vsaj malo nakazati, kakšno je njeno erotično razpoloženje. Ozke hlače, kratka krilca, globok dekolte … na srajcah in bluzah nikoli ne zaprete vseh gumbov … Seveda pa pri nakazovanju na spolnost nikoli ne greste prek meja dobrega okusa. Vi samo nakazujete na spolnost, nikoli pa pri nakazovanju ne pretiravate.

Strelcu pa je najpomembnejše to, kaj bodo rekli drugi. Zato nikoli ne eksperimentirate, saj ne bi želeli izstopati. Slepo sledite modi in strogim modnim pravilom, pa naj si gre za obleko za večerni zmenek, trenerko za športne aktivnosti, džins za sprehode … Za vas je edino pomembno, da ste dobro informirani, kaj je trenutno v modi.

Ambiciozni kozorog nima veliko časa, da bi razmišljal o tem, kaj bo oblekel. Vi ste glede oblačenja vedno praktični – pred omaro ne porabite veliko časa, da bi izbrali tisto, kar boste ta dan oblekli. Enako velja za ogledala … en pogled in to je dovolj za vas. Da bi obiskali modno revijo – to je za vas popolna izguba časa. Vseeno pa so astrologi za vas pripravili en nasvet. Ne pozabite na estetiko. Kupite enkrat mesečno kakšno modno revijo in jo prelistajte pred spanjem.

Vodnar obožuje glamur. Vi, dragi vodnarji, če si to le lahko privoščite, nikoli ne kupujete na razprodajah. In nikoli si oblačil, v katerih bi bleščali na zabavi, ne izposodite v omari vaše najboljše prijateljice. Pri vas velja ženstvenost. Enako vam je pomembna tudi dobra zabava. Tako bo tudi vaša obleka v skladu s tema pojmoma – elegantna in praktična.

Ribe so sanjači in umetniki. Vaš videz prilagodite vsaki situaciji in tako vas nikoli ne skrbi, ali izstopate ali ne. Glede na vašo boemsko dušo vam astrologi priporočajo belo in črno barvo oblačil. Tu so klobuki, rute, ogrinjala …