Domenico Dolce, Kylie in Stefano Gabbana so se septembra skupaj zabavali v Milanu. Foto: EPA
Domenico Dolce, Kylie in Stefano Gabbana so se septembra skupaj zabavali v Milanu. Foto: EPA
Kylie Minogue
Kylie oboževalci v Avstraliji že zelo težko čakajo. Foto: EPA

Kyliejina oblačila bodo na ogled od februarja do junija prihodnje leto, družbo pa jim bodo delali še najrazličnejši modni dodatki in fotografije - vseh Avstralkinih predmetov skupaj bo okoli dvesto.

Sosedski kombinezoni iz 80-ih in futuristične zlate hlačke
Med najbolj občudovanimi bodo gotovo zlate vroče hlačke, ki jih je 38-letna zvezdnica nosila leta 2000 v videospotu za pesem Spinning Around. Britanci z zanimanjem pričakujejo tudi kombinezone, ki jih je imela na sebi v žajfasti nadaljevanki Neighbours. Avstralsko nadaljevanko, v kateri je Kylie igrala Charlene Mitchell, so začeli snemati leta 1985 in lani so praznovali že 20-letnico. Kylie se mora za preboj v svet zabave zahvaliti prav tej nadaljevanki, ki jo gledajo tudi v Veliki Britaniji.

Novembra Kylie spet na pot
Med oblačili, ki bodo na ogled v Londonu, so tudi stvaritve modne hiše Dolce & Gabbana, Juliena Macdonalda in Manola Blahnika. Razstavo so si že lahko ogledali v avstralskem Melbournu, po Londonu pa prideta na vrsto še Manchester in Glasgow. Kylie pa bo po napovedih prihodnji mesec v Avstraliji nadaljevala svojo turnejo Showgirl, ki jo je lani prekinila zaradi raka.