Foto:
Foto:
Tvid je vladal modni pisti.

Modne revije so se udeležila mnoga znana imena, med njimi Elizabeth Hurley.

Za ženske je Lagerfeld ponudil obleke iz tvida, asistenti pa so za njimi po tleh brisali sledi stopinj. Manekenke so istočasno nosile enobarvne jakne in nežne oblekice, s tem je kreator dosegel efekt večslojnosti. Za popoln videz 60-ih let so nosile mehke kape. Tvidasti plašči do kolen so na trenutke razkrivali prozorne satenaste črne obleke.

Lagerfeld je po koncu revije dejal, da se mu po eni strani zdi kolekcija zelo praktična, saj se da izdelke med seboj zelo priročno kombinirati. Rdeča nit večslojnosti pa se je pojavljala med celotno revijo. Lagerfeld je v dolgih letih na čelu modnega imperija ostal zvest filozofiji ustanoviteljice Coco Chanel in dokazal, da ni nič bolj zapeljivega kot kratka črna usnjena jakna z belim ovratnikom.

Modni uredniki, ki so se kljub hudemu nalivu prebili do belega hangarja, postavljenega na obrobju Pariza, so bili ob vstopu vanj zaslepljeni z močno belo lučjo. Prizorišče je bilo sestavljeno iz velikih kock, ki jih je obdajala beseda Chanel in zaščitna znaka hiše, prepleteni črki C. Med gosti je bila britanska manekenka in igralka Elizabeth Hurley, ki je za to priložnost oblekla belo bluzo in kavbojke.