Vse štiri zvezdnice so od prenehanja snemanja nadaljevanke odrasle, to pa se pozna tudi na njihovem modnem slogu. Foto:
Vse štiri zvezdnice so od prenehanja snemanja nadaljevanke odrasle, to pa se pozna tudi na njihovem modnem slogu. Foto:

Nenavaden slog ter lepa in modna oblačila so nadaljevanki priborili kulten status, ki ga želijo nadaljevati tudi v filmu.

Stilistka Patricia Field je morala uporabiti vse svoje zveze, da se je dokopala do oblačil znanih oblikovalcev za sezono pomlad-poletje '08, saj ti zelo neradi posojajo kreacije, ki so namenjene za prihodnjo sezono.

Štiri glavne zvezdnice nam tako znova pokažejo lepe kreacije, ki pa so seveda v skladu z njihovimi osebnostmi, saj so Charlotte namenjena bolj dekliška oblačila, Miranda je konservativna, Samantha seksi, Carrie pa rada eksperimentira z različnimi slogi.

Pri Seksu v mestu so bili vedno pomebni tudi modni dodatki. Tako ob zeleni obleki z rožastim ponatisom nikakor ne smemo spregledati tudi torbice v obliki Eifflovega stolpa, ki je delo Timmyja Woodsa.
Prihodnje leto bodo očitno modni cvetlični vzorci in pasovi, ki poudarjajo vitek stas ameriških igralk.
Tako kot vsako, bo tudi prihodnje leto kraljevala črna barva. Črnino je Sarah popestrila s plaščem iz perja in klobukom. Tako kot vsaka ženska, pa tudi ona ve, da glavne modne zapovedi napoveduje revija Vogue.
Malo bolj drzne si bodo upale nadeti tudi takšno opravo. Nadkolenke prihodnjo zimo ne bodo modne le po zaslugi ustvarjalcev filma Seks v mestu, ampak jih morate nujno imeti v svoji omari tudi, če upoštevate nasvete modne hiše Prada.
Carrie Bradshaw je od nekdaj veljala za modno ikono na televizijskih ekranih in s pomočjo enake ekipe naj bi ji to uspelo tudi na filmskih platnih.
Čeprav mogoče dvomite o primernosti torbice iz perja, pa drugače menijo pri podjetju Ferragamo. Seveda so obleke brez naramnic, ki jih je Carrie tako rada nosila že v nadaljevanki, še vedno zaščitni znak kolumnistke iz New Yorka.
Kostumografinja Patricia Field meni, da morajo biti v poletju '08 rože čim večje in čim bolj opazne.
Ker je Carrie Bradshaw tudi uspešna poslovna ženska, morajo taka biti tudi njena oblačila. Rožnata srajca in črna kravata le popestrita bolj uraden videz.
V filmu ne bo manjkal niti modno ozaveščeni Stanford.
Za Carrijin poročni dan ne smemo pričakovati nič minimalističnega, sploh, če je ta delo Vivienne Westwood. Pa bo Carrie res stopila pred oltar? No, to bomo izvedeli v filmu, saj je ekipa zelo skrivnostna glede scenarija.