Igralka se je pol leta po porodu spet posvetila delu. Foto: EPA
Igralka se je pol leta po porodu spet posvetila delu. Foto: EPA
Liv je znana tudi kot hči pevca skupine Aerosmith Stevena Tylerja.
Zvezdnica pravi, da se niti slučajno ne more primerjati z Audrey Hepburn. Foto: EPA

Tylerjeva je obraz Givenchyja že nekaj let, predstavitev v New Yorku pa je bil njen prvi javni nastop, odkar je pred pol leta rodila sina.

"Kot mama sem bila zelo zaposlena," je dejala Liv. "V zadnjih šestih mesecih sem se želela čim bolj osredotočiti na svojo novo vlogo. Zdaj pa je čas, da svoje telo spet spravim v formo in se posvetim delu."

Kljub nedavnemu porodu je igralka že v New Yorku izgledala odlično. Nosila je svetlo svileno krilo Dereka Lama, črn Pradin top, ogrlico Kare Ross in Givenchyjeve črne čevlje s srebrno zaponko.

Za Very Irresistible že posnela reklamo
Pred nekaj tedni je Liv skupaj s Petrom Lindbergom že posnela reklamo za novo moško dišavo.

Čeprav sta prvič delala skupaj, naj bi bil končni izdelek odličen in tudi Liv je bila navdušena nad sodelovanjem: "Bila sem zelo negotova zaradi mojega telesa, a sem se zaradi Petra sprostila. Bil je res prijazen!"

Primerjave z Audrey Hepburn?
Zadnja igralka, ki se je zapisala kot obraz Givenchyja je bila legendarna Audrey Hepburn. Na to primerjavo se je skromna Liv odzvala: "Sem zelo počaščena, vendar se niti slučajno ne morem primerjati z njo."

Sicer pa Tylerjeva meni, da je kot obraz Givenchyja primerna predvsem zaradi svoje spontanosti. "Sem Američanka, sem spontana in mislim, da je Givenchyju všeč ta kombinacija, pomešana z njihovim klasičnim francoskim stilom."