Madonna je ena redkih zvezd, ki svoj modni slog neprestano spreminja. Vedno znova pa ji uspe šokirati javnost. Foto:
Madonna je ena redkih zvezd, ki svoj modni slog neprestano spreminja. Vedno znova pa ji uspe šokirati javnost. Foto:

Kraljica popa, ki je pred kratkim praznovala svoj 51. rojstni dan, je kljub svojim letom videti boljše kot mnoge njene mlajše kolegice. Madonna svoje mlajše kolegice prekaša tudi v scenskem nastopu in v milo rečeno nenavadnih oblačilih, ki so vse od pevkinih začetkov vedno dvigovali veliko prahu.

V osemdesetih so bili pevkin zaščitni znak kratka usnjena jakna in usnjene rokavice ter pentlja v laseh, v devetdesetih letih pa je Madonna najbolj šokirala z obleko, ki jo je zanjo oblikoval Jean Paul Gaultier. Medtem ko se je večina nad obleko, ki ne pokrije pevkinih prsi, zgražala, so drugi kraljici popa zaploskali, ker se je upala obleči tako seksapilno obleko. Madonna je bila nekaj časa oblečena v "darkerskem" gotskem slogu, album Confessions On A Dance Floor pa je prinesel spremembo - pevka se je obrnila k diskoslogu.

Kraljica popa je v dolgi karieri nosila tudi različne pričeske. Madonna je tako imela zelo kratke lase, dolge lase, trajno, na odru pa se je pojavila tudi z afropričesko. Kaj nam Madonna še pripravlja?

V galeriji si lahko ogledate nekaj najbolj nenavadnih oblačil, ki so Madonni pripomogle, da postane ena največjih in najdrznejših modnih ikon.