Maja Ferme se bo podala čez lužo. Foto: Stane Jerko
Maja Ferme se bo podala čez lužo. Foto: Stane Jerko

Maja Ferme, ki se je že uveljavila na slovenski modni sceni, je letošnjo pomlad nabirala izkušnje v eni od svetovnih prestolnic mode, v New Yorku, kjer je dobila priložnost, da prvič predstavi svoje delo.

Svojo novo kolekcijo za pomlad in poletje 2007 bo predstavila na samostojni modni reviji v New Yorku. Modna revija bo 17. oktobra 2006 v prestižni dvorani Gotham Hall na Manhattnu, ker pa pričakuje udeležbo nekaterih znanih osebnosti, bo to Majina velika priložnost za prikaz kreativnih idej, ki jih je razvijala v zadnjih letih.

"Oblačila so moje slikarsko platno, ki ne visi na hladnih stenah, ampak se giblje s telesom v prostoru in času. Z barvnimi prelivi in lahkotnimi materiali želim žensko narediti elegantno, privlačno in zanimivo na družabnih dogodkih vseh vrst. Skozi prostor se giblje kot privid, a pusti emocionalni pečat v vsakem posamezniku," je povedala Maja Ferme.

Kolekcija oblačil bo izdelana v omejeni seriji, uvrščena pa bo v višji cenovni razred. To je skladno s poslovno strategijo in prvi korak pri nadaljnjem razvoju blagovne znamke "Maja Ferme Fashion".