Podobnost je očitna. Foto: Instagram Cindy Crawford
Podobnost je očitna. Foto: Instagram Cindy Crawford
Kaia Gerber za Versace
Kaia Gerber za Versace pri desetih letih. Foto: Versace

Američanka je na Instagramu ponosno objavila dvojno fotografijo - na prvi sama krasi naslovnico revije Lei iz leta 1988, na drugi novejši fotografiji pa vidimo Kaio, ki pozira za najnovejšo izdajo revije Teen Vogue, ki se bo v prodaji znašla decembra.

V najstniški izdaji "modne biblije" je Kaia povedala tudi, da ima Cindy velik vpliv nanjo: "Tako veliko ve o manekenstvu. Ko je z mano na snemanju, enostavno ne more biti tiho, ves čas mi deli nasvete, dvigni roko navzgor in podobno."

Po videnem jabolko ni padlo daleč od drevesa, poleg tega pa sta si mati in hči zelo podobni, kar so komentirali tudi številni Cindyjini sledilci na Instagramu. Velike rjave oči in rjavi lasje, poleg tega pa imata obe na omenjenih naslovnicah podobni pričeski, kar je v Cindy vzbudilo nekaj nostalgije: "Želim to frizuro nazaj," je zapisala na Instagramu.

"Poseben dar, tako kot njena mati"
Hčerka Cindy Crawford in poslovneža Randyja Gerberja se je v modni svet podala že pri desetih letih kot obraz mladinske kolekcije modne hiše Versace.

Donatella Versace je bila nad deklico naravnost navdušena: "Kaia ima poseben dar, tako kot njena mati. Kamera jo obožuje! Na snemanju je bila tudi Cindy, kar me je spomnilo na čase, ko smo snemali z njo v glavni vlogi, saj je bila muza mojega pokojnega brata. Čudovito je bilo gledati Kaio, kako hodi po materinih stopinjah."