Zvezdnice so v rdečih oblekah ozaveščale javnost. Foto: EPA
Zvezdnice so v rdečih oblekah ozaveščale javnost. Foto: EPA
Lindsay Lohan in Fergie
Mladi zvezdnici sta šarmirali občinstvo. Foto: EPA

Po besedah organizatorjev je najpomembnejši namen modne revije ozaveščanje javnosti o naraščajočem številu srčnih bolezni, ki so postale morilec številka ena v ZDA. Sodelujoče zvezdnice so s svojo pristnostjo pripomogle k uspehu in prepoznavnosti modne revije.

Prva v vrsti zvezdnic, ki so si nadele barvo strasti na modni reviji, je bila mlada zvezdnica Lindsay Lohan. "Zlobno dekle" je svoje obline razkazovala v dolgi obleki oblikovalca Calvina Kleina in obiskovalcem pokazala, da kljub govoricam o njenih težavah hranjenja ni izgubila svojega drznega šarma. Na odru se ji je pridružila Fergie, pevka ameriške glasbene skupine Black Eyed Peas, ki je kljub bolj športni opravi dokazala enako zapeljivost kot njena mlajša kolegica.

Nekdanja zaročenka Armstronga je požela aplavz
Med mnogimi zvezdnicami, ki so se sprehodile po modni brvi, je največji aplavz požela Sherly Crow, saj je s kombinacijo prekrasne obleke in širokega nasmeha preprosto osvojila srca obiskovalcev. Vse sodelujoče zvezdnice so, po besedah organizatorjev, s svojo pristnostjo pripomogle k uspehu modne revije.