"Čokoladne" modne revije se vrstijo po vsem svetu, pred dnevi so čokoladno kolekcijo visoke mode izvedli tudi v velikem jabolku, New Yorku.
Možnosti za izdelavo oblek so res neizmerne, saj je mogoče uporabiti tako belo kot temno čokolado, različne praline, drobce, naribano čokolado in tako naprej, včasih pa se oblikovalci odločijo tudi popestritev obleke z drugimi sladkimi razvadami, kot so piškoti, bonboni ...
Za kreacije je treba veliko časa, preglavice pa zna delati tudi močno sonce, ki topi "material". "Obleke je nujno hraniti v sobah, kjer temperatura ne presega 20 stopinj," je dejal eden izmed "čokoladnih umetnikov" Ortrud Münch Carstens. Poglejmo si torej obleke iz čokolade, v katerih so se manekenke predstavile na modnih stezah.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje