Manekenke so navdušile v spodnjem perilu. Foto: Reuters
Manekenke so navdušile v spodnjem perilu. Foto: Reuters
Gisele Bundchen
Gisele Bundchen je zaslovela tudi kot ena od angelčkov Victoria's Secret. Foto: EPA

Gisele Bundchen, Karolina Kurkova in Adriana Lima so bile na čelu zbranih najboljših svetovnih manekenk, ki so se sprehajale po modni stezi v najnovejših blestečih kosih zapeljivega spodnjega perila.



Manjkal ni niti Justin
Edini moški na modni stezi je bil Justin Timberlake, ki je med revijo, medtem ko so se mimo njega sprehajale supermanekenke, zapel venček svojih uspešnic. Vendar pa ni bil samo Justin navdušen nad zbranimi najlepšimi manekenkami, tudi one niso skrivale veselja, ker so spoznale postavnega pevca. "Vedno sem bila njegova največja oboževalka," je še pred začetkom modne revije priznala brazilska lepotica Adriana Lima. "Upam, da bom dobila priložnost, da ga spoznam, saj bo vrsta gotovo dolga."

Spoznajo jo tudi na cesti
Vendar pa Justin ni bil edina motivacija za Adrianino sodelovanje, saj je predstavljanje perila Victoria's Secret lahko velik korak naprej za vsako manekenko. "Potem ko sem začela sodelovati z njimi, se je vse spremenilo," je povedala 25-letnica. "Nenadoma so me ljudje prepoznali na cesti in govorili: 'Poglej! Manekenka Victoria's Secret.' Nisem mogla verjeti."