Shakira v podporo legendarnemu punk rock klubu CBGB, Metcalfe pa kaže navdušenje nad Rollingi. Foto: Eonline
Shakira v podporo legendarnemu punk rock klubu CBGB, Metcalfe pa kaže navdušenje nad Rollingi. Foto: Eonline
Topher Grace in Bridget Moynahan
Topher ima rad Hendrixa, Bridget prisega na Rollinge. Foto: Eonline

Minili so časi, ko so glasbene majice nosili le piflarji in nesmrtni oboževalci. Smernice so doživele luksuzni preobrat, zahvaljujoč oblikovalcu Marcu Jacobsu in firmam, kot sta Trunk in Juicy Couture (ki ji je priskočil na pomoč John Taylor iz zasedbe Duran Duran), ki so navadne majice spremenile v modno zapoved za vse, ki dajo kaj nase.

Od zdaj naprej lahko svobodno izražate svojo privrženost številnim glasbenim obdobjem in rock ikonam - torej, tudi če ste bili še v plenicah, ko so Stonesi igrali v Candlestick Parku, naj vas to ne ovira, da ne bi razkazovali koncertne majice.

Seksi in z uporniško držo
Ameriška modna strokovnjakinja Lisa Kline opozarja, da če hočemo biti res modni, in ne kot le neki zamudnik iz osemdesetih let, naj se ne zadovoljimo z nošnjo naše majice z običajnimi kavbojkami. Zapoved je namreč seksi rokerski videz, zato si majico nadenite k krilu, visokim petam in širokem pasu. Še vedno pa si lahko vašo opravo malo narežete s škarjami in ji date tisti poredni, brezbrižni, klasični rockerski značaj.