Candice je uvrščena med deset najbolje plačanih supermanekenk na svetu. Foto: EPA
Candice je uvrščena med deset najbolje plačanih supermanekenk na svetu. Foto: EPA

24-letnica bo na tradicionalni modni reviji najslavnejše znamke spodnjega perila letos imela posebno čast. Nosila bo Fantasy Bra, modrček, ki ga pokrivajo diamanti, biseri in zlato v vrednosti več kot 10 milijonov dolarjev. Ogledate si ga lahko tukaj.

Osnova tega dragega kosa spodnjega perila je običajno modrček Victoria's Secret, nanj so nato našiti dragi kamni, tokrat pa so modrček izdelali po meri. Naredili so model manekenkinega oprsja, po katerem so nato oblikovali modrček iz zlata in 4.200 dragih kamnov.

Letošnji modrček je kar štirikrat dražji od prejšnjih, Alessandra in Miranda sta namreč nosili modrček, vreden 'le' 2,5 milijona dolarjev, k čemur je prispeval dragocen rubin, ki visi na sredini modrčka. Varnostni postopki pa ostajajo enki kot vsako leto - modrček, s katerim je treba ravnati zelo previdno, je ves čas pod budnim očesom varnostnika.

"Še nikoli nisem nosila ničesar tako dragega. Ko si ga oblačim, moram nositi rokavice," je za spletno stran revije People komentirala svetlolasa manekenka in dodala: "Potem ko so naredili moj model, sem razmišljala, kako ga bodo naredili in kakšen bo videti. Moja domišljija mu je naredila krivico. Vsak delček je čudovit. Moj najljubši del pa je 52-karatni rubin."

Južnoafričanka je priznala, da bo pred modno revijo imela več treme kot običajno: "Vsekakor je vznemirljiveje biti model, ki nosi Fantasy Bra, saj se to zgodi le enkrat. Sprehajanje z 10 milijoni na sebi me naredi nervozno."

Pred Swanepoelovo so modrček Fantasy Bra nosile še Claudia Schiffer, Tyra Banks, Daniela Pestova, Heidi Klum, Gisele Bündchen, Karolina Kurkova, Gisele Bündchen, Selita Ebanks, Adriana Lima, Marisa Miller ter že omenjeni Miranda Kerr in Alessandra Ambrosio, ki si jih lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.