Vedno modno oblečena Nicole. Foto: EPA
Vedno modno oblečena Nicole. Foto: EPA
Jessica Alba
Jessica je na oskarjih nosila obleko Versaceja. Foto: EPA

Tako je tudi britanska revija Hello! na svoji spletni strani objavila modno zmagovalko letošnjega gala večera v Los Angelesu. Bralci revije so za najbolj elegantno in modno razglasili avstralsko igralko Nicole Kidman, ki je na podelitev prestižnih filmskih nagrad prišla oblečena v oprijeto belo obleko brez naramnic znamke Balenciaga.

Nicole le za las prehitela Jessico Albo
Zvezdnica filmov Moulin Rouge in Hladni vrh je prepričala 8.000 bralk in bralcev revije, ki so svoj glas oddali prav za bledično zvezdnico. Tako je igralka, ki je vedno oblečena elegantno in po okusu modnih strokovnjakov, prejela 21 odstotkov glasov, tesno pa ji je sledila igralka, ki je zaslovela predvsem z vlogo v filmu Fantastični štirje, Jessica Alba. Jessica, ki je od bralcev prejela 20 odstotkov glasov, je blestela v zlati obleki Donatelle Versace.

Kiera rešuje britansko čast
Hud boj je bil tudi za tretje mesto, za katero sta se potegovali Britanka Keira Knightley v obleki Vere Wang in Reese Witherspoon v sivkasti vezeni Diorjevi obleki. Na koncu je na tretjo stopničko najlepše oblečenih igralk na oskarjih stopila Knightleyjeva v obleki barve jajčevca in okrašena z Bulgarijevimi dragimi kamni. Na seznam se je uspelo uvrstiti še Michelle Williams in Salmi Hayek.