Dekleta so uživala na safariju. Foto: www.missworld.com
Dekleta so uživala na safariju. Foto: www.missworld.com
Tina Petelin v južnoafriškem časopisu
Tina Petelin v družbi svoje sostanovalke, mis Slovaške, v južnoafriškem časopisu. Foto: Tina Petelin

Tina se je namreč oblečena v nogometni dres slovenske reprezentance udeležila gala prireditve v Cape Townu, na kateri smo izvedeli, da bo prvi nasprotnik slovenskih nogometnih junakov na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki prihodnje leto alžirska reprezentanca.

Sicer pa je Tina s pripravami na izbor, ki ga boste lahko 12. decembra spremljali tudi na 1. programu TV Slovenija, polno zaposlena. Nekaj dni je bila s 111 udeleženkami svetovnega izbora za uradno najlepšo Zemljanko na safariju in golf resortu Legend.

"Videli smo ogromno divjih živali in seveda smo z nekaterimi lahko stopili tudi v neposreden stik. Naša skupina je preživela največ časa v družbi gepardov, kajti naša skupina se imenuje Cheetahs, kar pa pomeni gepardi. Imela sem torej priložnost, da sem pobožala geparda, kar je bilo prav fajn," je povedala Tina, ki je s skupino Cheetahs dobila priznanje za najboljšo ekipo.

Izbranke videle Beckhama, ovitega v bisačo
Dekleta so se pomerila še v igranju golfa, v katerem se je, po lastnih besedah, dobro odrezala. Po treh dneh safarija so dekleta eno popoldne preživela še v Sun Cityju, nato pa so odletela v Cape Town, kjer se bo 20 izbrank udeležilo nogometnega dogodka. Kot je Tina še povedala v smehu, pa je nekaj deklet, ki je sodelovalo na modnem dogodku, na balkonu hotelske sobe videlo tudi nogometaša Davida Beckhama, ovitega le v brisačo. O komentarjih deklet Tina ostaja skrivnostna.