Pokrivala lepi Kate zelo pristajajo, menijo strokovnjaki. Foto: Reuters
Pokrivala lepi Kate zelo pristajajo, menijo strokovnjaki. Foto: Reuters
Robbie Williams
Poigrava se z modo, pri srcu so mu različna pokrivala. Foto: EPA

Lepotica, ki je bila pred kratkim izbrana tudi za najbolje oblečeno zvezdnico, svoje obleke pogosto dopolnjuje s klobuki. Tudi na poroko pevca skupine Primal Scream, Bobbyja Gillespieja, je pred dnevi prišla z mehkim klobukom kremaste barve.

V moški konkurenci krona Robbieju Williamsu
Njenemu fantu, težavnemu rockerju Petu Dohertyju, ki prav tako slovi po nošenju pokrival in izbranih oblekah (večinoma se oblači v kreacije francoskega modnega oblikovalca Hedija Slimana), pa ni uspelo osvojiti moške krone najlepšega v klobuku. Čast je pripadla popzvezdniku Robbieju Williamsu.

Klobučar Philip Wright je povedal, da je klobuk pika na i osebnemu slogu in da pomeni imenovanje za najelegantnejšega nosilca klobukov priznanje in odliko individualnosti. Lani sta naslova najlepših v klobukih pripadla kraljičini vnukinji in odlični jahačici, Zari Phillips, in slavnemu glasbeniku Siru Eltonu Johnu.

Kate je naredila veliko za priljubljenost klobukov
Mossovo in Williamsa so za najelegantnejša v klobukih razglasili pri konzorciju Luton First, kar naj bi pripomoglo pri promociji mesta Luton kot središča klobučarske dejavnosti.

Njihov predstavnik je povedal, da Kate uspeva nositi najbolj dodelane in posebne klobučarske izdelke z veliko samozavesti in gotovosti, in kar je najpomembneje, ne da bi se zdelo, da klobuk nosi njo, in ne obratno. Njen obraz je primeren za promocijo tisočev kolekcij klobukov in v zadnjih letih je ogromno naredila za povečanje priljubljenosti klobukov, je dodal. Williams pa mode, kot se zdi, ne jemlje preveč resno, obleke naj bi bile zanj zabava, je še povedal Lutončan.