Naomi Campbell še vedno obvlada. Foto: EPA
Naomi Campbell še vedno obvlada. Foto: EPA

Vsestranska manekenka je v okviru tedna mode, ki poteka v New Yorku, organizirala prav posebno revijo, s katero želi pomagati žrtvam katastrofalnega potresa, ki je 12. januarja prizadel Haiti. Ob koncu revije pa so manekenke nosile kreacije pred kratkim preminulega 40-letnega oblikovalca Alexandra McQueena, ob čemer so se Naomi, dobri prijateljici oblikovalca, zasolzile oči.

V sedmih kreacijah legendarnega britanskega oblikovalca so se po modni stezi med drugimi sprehodile Helena Christensen, Karen Elson, pa tudi sama Naomi, ki so njegove obleke dopolnile tudi z njegovo linijo čevljev.

Zaradi dobrodelne narave modne revije so se po modni stezi sprehodili tudi drugi znani obrazi - pevec Chris Brown, Kelly Osbourne, Sarah Ferguson ter oblikovalke Donna Karan, Diane von Furstenberg in Georgina Chapman. Na modno stezo pa sta za to priložnost ponovno stopili Maggie Rizer in Agyness Deyn. Zadnja je pokazal, da je hoja po modni brvi še kako zahtevna, saj je pri svojem sprehodu v Burberryjevih sandalih kar dvakrat pristala na tleh.