Naomi ni v Egiptu, ampak v Londonu! Foto: EPA
Naomi ni v Egiptu, ampak v Londonu! Foto: EPA

Večer je v britanski prestolnici nocoj namreč posvečen podelitvi nagrad za najboljše letošnje dosežke v svetu mode, na kateri so se spet spomnili pokojnega oblikovalca Alexandra McQueena. Zvezdniški oblikovalec je februarja letos naredil samomor, v torek zvečer pa so mu posthumno izročili nagrado 2010 za posebne dosežke.

Podelitve nagrad so se poleg nominirancev udeležila tudi številna zvezdniška imena, mnogi pa so debelo pogledali, ko so na rdeči preprogi zagledali supermanekenko Naomi Campbell. Rumeni tisk po vsem svetu je namreč pred nekaj tedni svojim bralcem sporočil, da se bo "črna gazela" 7. decembra poročila s svojim izbrancem Vladimirjem Doroninom.

Novico je prva objavila ugledna egiptovska spletna stran, ki je zapisala, da bosta britanska supermanekenka in izjemno bogati ruski poslovnež v zakon skočila v znamenitem Luksorju, natančneje v skoraj 3.500 let starem templju. Na praznovanje naj bi povabila ogromno znanih ljudi, nato pa naj bi v Egiptu ostala tudi na medenih tednih, saj naj bi si privoščila razvajanje v razkošnem hotelu Winter Palace, zgrajenem leta 1886, ki ponuja čudovite poglede na Luksor in Nil.

A namesto v pogledu na Nil Naomi zdaj uživa v pogledu na Temzo ...