Brooklyn so izbrali tudi za naslovnico znamenite izdaje v kopalkah revije Sports Illustrated. Foto: EPA
Brooklyn so izbrali tudi za naslovnico znamenite izdaje v kopalkah revije Sports Illustrated. Foto: EPA

23-letna ameriška lepotica, ki je že dobro leto poročena s teniškim zvezdnikom Andyjem Roddickom, je osvojila nov naziv - revija Women's Health jo je pred Jessico Biel in Kim Kardashian uvrstila v sam vrh najlepših teles na svetu.

V pogovoru za omenjeno revijo se je Brooklyn predstavila kot povsem običajno dekle: "Želim živeti normalno življenje - otroke voziti v šolo, imeti v hiši več živali, ki se preganjajo okoli mene, hoditi bosa in biti noseča. Želim si vse to ... a ne še tako kmalu."

Nekdanja srednješolska navijačica je tudi zatrdila, da ima za običajno vrhunsko manekenko nekoliko preveč kilogramov, a svoje postave ne misli spreminjati. "Ko sem se odpovedala norim dietam, sem ugotovila, da je na moj naslov začelo prihajati vse več ponudb. Ne želim se spreminjati."

Ljudje imajo predsodke o manekenkah
Potožila pa se je, da ima mnogo ljudi določene predstave o njej samo zato, ker je manekenka. Ko jo spoznajo v živo, ugotovijo, da je povsem drugačna: "Ko ljudje slišijo izraz 'bikini model', imajo v glavi točno določeno podobo človeka. Zato so precej presenečeni, ko vidijo, da na snemanje pridem v pižami in brez ličil, nato pa zagreto gledam športne prenose in občasno tudi rignem."

Kmalu tudi igralka
Za Brooklyn, ki jo je revija Esquire pred kratkim razglasila za najbolj seksi žensko na svetu, kot kaže, ni ovir, saj jo bo mogoče kmalu videti tudi na filmskih platnih. Z Adamom Sandlerjem in Jennifer Aniston namreč snema romantično komedijo Just Go With It, nad izkušnjo pa je navdušena.