Visoka in vitka mlada zvezdnica je ljubljenka modnih oblikovalcev. Foto: EPA
Visoka in vitka mlada zvezdnica je ljubljenka modnih oblikovalcev. Foto: EPA
Scarlett Johansson
Pri reviji Life & Style menijo, da je Scarlett najelegantnejša med zvezdnicami. Foto: EPA

Na drugi podelitvi nagrad stilsko ozaveščenim zvezdnikom je prikupna zvezdnica premagala žurerko Lindsay Lohan in latinozvezdo Jennifer Lopez ter jima izpred nosu odnesla nagrado za stilsko ikono leta. Priznanje ji je predala urednica revije Life & Style Debra Birnbaum, ki je povedala, da je bila izbira lahka, saj je Mischa vedno brezhibno urejena in nenehno postavlja modne smernice od glave do peta, tako na rdeči preprogi kot v vsakdanjem življenju.

Lindsay najbolj "kul", Scarlett najbolj elegantna ...
Druge nagrade so prejele Lindsay Lohan za najbolj "kul" žurerko, Jennifer Lopez za ikono leta, Scarlett Johansson za najbolj elegantno, Carmen Electra za najbolj seksi samsko zvezdnico, Kate Moss za najuspešnejši povratek na modno prizorišče, Heidi Klum za najbolj vročo mamico, Jessica Alba za najbolj "hudo" telo, Vanessa Minnillo za najbolj vročo prihajajočo zvezdnico in Beyonce za "trojno grožnjo" (temnopolta lepotica poje, igra in oblikuje oblačila).

Mischa Barton, ki je bila nekoč glavna zvezdnica najstniške nadaljevanke The OC, je pred kratkim povedala, da je morala veliko delati na svoji osebnosti, saj je ugotovila, da je zaradi zvezdniškega statusa postala nečimrna in obsedena sama s seboj. Meni, da je pri rosnih 20. letih še premlada za tako velik ego. Pravi, da se poskuša spopadati z njim in podobno svetuje tudi drugim mladim zvezdnikom.