Tudi latinolepotica ima v predelu bokov kaj pokazati, a se pogumno odloča za vse vrste kril. Foto: EPA
Tudi latinolepotica ima v predelu bokov kaj pokazati, a se pogumno odloča za vse vrste kril. Foto: EPA
Drew Barrymore
Drew včasih spada med bolj okrogle, včasih med suhljate zvezdnice, a vedno je videti odlično. Foto: EPA

Večina žensk se večino časa trudi skriti svoje obline, a prav hruškaste postave so spet na pohodu (naslovnico marčevske številke Vogue prvič v zgodovini krasi "okrogla" ženska - novopečena oskarjevka Jennifer Hudson).

Nekaj zakonitosti, ki jih morate upoštevati
Modna ozka ravna krila so lahko tudi na močnejših ženskih postavah videti odlično, paziti pa je treba pri izbiri tkanine, ki naj ne bo popolnoma gladka in preveč prozorna - tako bo do izraza prišla vaša postava, hkrati pa se krilo ne bo oprijemalo vašega telesa "na napačnih mestih". Izogibajte se črtastim vzorcem, saj bodo ukrivljene črte le pritegnile pozornost na vaše boke in zadnjico. Pa še dolžina ... V ogledalu si oglejte, kje so vaše noge najtanjše, pogosto je to prav okrog kolen. Razkrijte najvitkejši del svojih nog, saj je to tisto, s čimer se želite pohvaliti!

Tudi "tulipani" za "hruškaste"
Če so vam všeč ozka krila, lahko poskusite tudi s tistimi v obliki tulipana. Takšni kroji so primerni za zaobljene boke in jih lahko nosite tudi v krajših izvedbah nad kolenom, če si želite bolj seksi videza. A takšna krila vedno kombinirajte s petami, da pridobite na višini in optično podaljšate noge. Barva čevljev naj se ujema z barvo roba krila, lahko pa izberete tudi čevlje v barvi nogavic. To bo maksimalno podaljšalo vašo silhueto, pa tudi pripomoglo k večji samozavesti in predvsem eleganci.