Paris je v Mehiki predstavila svojo novo kolekcijo čevljev. Foto: EPA
Paris je v Mehiki predstavila svojo novo kolekcijo čevljev. Foto: EPA

Radovedno so vrtali vanjo, ali se boji, da bo njeno slavo zasenčila starleta Kim Kardashian, ki je zdaj postala ljubljenka ameriških tabloidov, Paris pa jim je hladno odgovorila: "Toliko je ljudi, ki me poskušajo kopirati, vendar sem jaz original. Nihče se ne more primerjati z menoj!"

Novinarji so imeli pripravljenih še veliko vprašanj o njeni zasebnosti in zabavljaškem življenju, vendar jim je plavolaska ostro odvrnila: "Mislila sem, da smo tukaj zato, da bomo govorili o mojih čevljih." Na novinarsko konferenco je prišla z velikim slamnikom in nepogrešljivimi sončnimi očali, oblečena je bila v obleko v barvi šampanjca, hkrati pa je bila tudi "reklamni pano" za lastno znamko obutve, saj si je na noge nataknila svoj novi model v istem odtenku, drugi čevlji pa so počivali na mizi poleg nje.

A novinarje je bolj zanimalo nekaj drugega, kar je še stalo na mizi - steklenička vode, ki je bila okrašena s kristali Swarovski. Organizatorji sprva sploh niso hoteli prevesti njihovega vprašanja, ali jo je Paris izrecno zahtevala, vendar se je sama odločila, da bo odgovorila na to. "Nisem naročila te stekleničke, verjetno mi jo je nekdo poslal kot darilo. Nisem diva, res nisem taka. Vodo lahko pijem iz katere koli stekleničke," je zatrdila.