Paris Hilton so morali policisti zaščititi pred množico oboževalcev. Foto:
Paris Hilton so morali policisti zaščititi pred množico oboževalcev. Foto:

Pred butikom Kitson, kjer se je vse skupaj zgodilo, so policisti in varnostniki morali nadzorovati množico njenih oboževalcev. Zaradi varnosti so morali celo zapreti cestni dovoz za avtomobile. Kitson je butik, znan po svojih zvezdniških strankah.

Hiltonova je v zlati miniobleki iztopila iz črnega terenskega avtomobila in varnostniki so jo morali dobesedno braniti pred navdušeno množico. Dedinja, pevka in zvezda resničnostnega šova je nad svojo kolekcijo oblačil resnično navdušena, saj se ji je med predstavitvijo kolekcije nenehno smejalo.

Kolekcija je v njenem slogu
Parisina kolekcija vključuje čevlje, majice in džins in je po njenih besedah udobna in cenovno ugodna. Paris so se s to predstavitvijo uresničile sanje, da bi enkrat imela svojo kolekcijo oblačil: "Kolekcija je v tipičnem slogu Paris: zabavna in svetleča."

Kupcem obljublja, da bodo pri nakupu oblačil, obutve in dodatkov iz njene kolekcije imeli občutek, kot da bi stvari skočile iz njene omare v njihovo. Za naslednji mesec napoveduje nove kose.

Pogrešala bo svojo hišo v Hollywoodu
Na novinarski konferenci, ki je sledila predstavitvi, je Paris spregovorila tudi o preostalem dogajenju v njenem življenju. Vesela je za nosečo prijateljico Nicole Richie in meni, da bo čudovita mama.

Hiltonova je še povedala, da bo hišo v Hollywoodu, ki jo prodaja, pogrešala, ker ji je še vedno neznasko všeč. Oblikovala jo je popolnoma po svojem okusu, vendar jo bo zdaj kljub temu zapustila, ker že preveč ljudi ve, kje živi.