V Braziliji je predstavila svoj novi parfum. Foto: EPA
V Braziliji je predstavila svoj novi parfum. Foto: EPA
Paris na newyorškem tednu mode
Ne zamudi nobene zabave. Foto: EPA

Parfum, ki ga je Paris predstavila na ekskluzivni lokaciji v Sao Paolu, naj bi vseboval feromone, ki spodbujajo telesno privlačnost. Trgovina, kjer se je odvijala zabava, je bila v celoti okrašena v rožnati barvi, ki jo ima Hiltonova najraje. Povedala je, da ljubi rožnato barvo, barbike in da je roza nasploh barva njenega življenja. Paris meni, da vsa dekleta obožujejo rožnato barvo.

Za okrasitev prostora, kjer se je dogajala predstavitev parfuma, so porabili 80 tisoč rožnatih cvetlic, pripravili so celo petminutni rožnato-bel ognjemet. Po poziranju s svojim parfumom je Paris plesala in pela, potem pa je delila avtograme in se vkrcala na helikopter.

Povedala je, da ima zelo rada Brazilce in da se ji zdijo "kul". Paris so zelo všeč brazilski moški, opisala jih je kot zabavne, čudovite, seksi in vroče.

Na sebi je imela uro omejene izdaje iz njene nove luksuzne kolekcije. Izdelali jih bodo le sto, naprodaj bodo od letošnjega decembra naprej po ceni sto tisoč dolarjev. Januarja pa bo na prodajne police prišel prvi glasbeni album te neumorne hotelske dedinje.