Pa vi, bi se odločili za Elle (levo) ali Heidi (desno)? Foto: EPA
Pa vi, bi se odločili za Elle (levo) ali Heidi (desno)? Foto: EPA
Elle Macpherson
Elle svojega vzdevka ne da. Foto: EPA

Nemška plavolaska, ki z britanskim pevcem Sealom pričakuje tretjega otroka, je v oglasu za modrček Telo slavnega podjetja s spodnjim perilom Victoria's Secret dejala: "Kličejo me Telo, zdaj pa imam še modrček, ki so ga poimenovali po meni."

Elle je bila nad tem sloganom zelo presenečena, saj ves svet ve, da že od leta 1986, ko se je pojavila na naslovnici revije Time, ta vzdevek pripada le njej.

Mellisa Edwards, tiskovna predstavnica Ellinega podjetja s spodnjim perilom Inmates, je dejala: "Ko smo prvič videli oglas, smo lahko rekli le: "O, moj bog!" Bili smo osupli in zelo presenečeni. Na stenah v vseh pisarnah imamo namreč obešenih ogromno člankov in v vseh je Elle ponosna lastnica vzdevka Telo. Kar preberite izdaje Harper's Bazzarja, Vogua in Sports Illustrateda iz preteklih let pa vse do danes. Vsa javnost ve, da vzdevek Telo pripada samo in izključno Elle Macpherson."

Avstralka naj bi bila na Heidi besna še posebej zato, ker 43-letna lepotica ta vzdevek uporablja tudi za vse proizvode, ki nosijo njeno ime, od izdelkov za nego kože Elle Macpherson Telo, njene linije spodnjega perila in videokaset za vadbo fitnesa.