Rihanna je znana po drznem slogu oblačenja. Foto: EPA
Rihanna je znana po drznem slogu oblačenja. Foto: EPA

Pevka je naznanila, da bo njena kolekcija oblačil oblikovana za pomlad 2013 in se dela zelo veseli: "Kar nekaj časa sem čakala na priložnost, da bom lahko oblikovala svoja oblačila. River Island je popoln partner zame, všeč mi je, da bom delala za družinsko podjetje."

Povedala je tudi, da ji London predstavlja velik navdih in da ji je pri znamki River Island všeč to, da so pripravljeni ustvarjati zabavna oblačila: "Veselim se dela z njimi in ustvarjanja zares posebnih izdelkov."

River Island sicer velja za dostopno znamko - cene ženskih oblek se gibljejo nekje med 20 in 100 funti -, ki navdih išče na svetovnih modnih brveh, zanjo pa je značilna uporaba različnih potiskov in okraskov na oblekah.

"Vedno sem ljubila modo. Moda mi je pomagala, da sem danes takšna umetnica, kot sem," pevka govori v napovednem videospotu, ki ga je posnela za oddajo Styled To Rock, ki bo avgusta doživela premiero v Veliki Britaniji. Gre za resničnostni šov, v katerem bodo mladi modni oblikovalci tekmovali med sabo, zmagovalec pa bo lahko oblikoval obleko za Rihanno, ki jo bo nosila na londonskem festivalu Wireless music.

Spodaj si lahko ogledate kratek napovednik za oddajo.