Frufruji so zelo modni ne glede na dolžino. Foto: EPA
Frufruji so zelo modni ne glede na dolžino. Foto: EPA
Barvanje las lahko lase in lasišče tudi poškoduje. Foto: EPA

Celoten klepet si lahko ogledate tukaj.

Letos so izjemno moderni frufruji. Dolžina las ne igra bistvene vloge, lasje so lahko pristriženi naravnost, postrani in tudi brez resic.

Za barvanje si ne glede na osnovno barvo las izberite hladne odtenke, saj bodo ti zaznamovali letošnjo pomlad. Če si barvate lase, bodite pozorni, da bo barva usklajena z barvo oči, s potezami obraza, slogom oblačenja in ne nazadnje tudi z vašo osebnostjo.

Ne glede na to, za kakšno frizuro se boste odločili, se morate najprej prepričati, da vam bo pristajala, saj to k modnemu videzu najbolj pripomore.

Nekaj nasvetov za lepe lase
Težave z zavozlanimi dolgimi lasmi boste najlažje odpravili z rednim česanjem, ki naj poteka od zatilja proti temenu. Pomaga tudi, da si pred spanjem spletete kito ali naredite čop - tako se vam lasje ne bodo mogli vozlati.

Sicer pa barvanje las lahko škodi zdravju las in lasišča, zato se vedno prepričajte, da barve ne vsebujejo amoniaka. Na zdravje las in lasišča lahko vplivajo tudi nepravilna prehrana ali diete, zato je zelo pomembno, da se prehranjujete zdravo in raznoliko.

Celoten klepet si lahko ogledate tukaj.