Priljubljena modna kreatorka naj bi rodila jeseni. Foto: EPA
Priljubljena modna kreatorka naj bi rodila jeseni. Foto: EPA

38-letna Britanka in njen mož, založnik Alasdhair Willis, imata že tri otroke, petletnega Millerja, triletno Bailey in dveletnega Becketta, a ker si želita velike družine, se bo ta kmalu povečala še za enega člana, je poročala revija Vogue.

Stella, ki ima tudi sama dve sestri (Heather in Mary), brata Jamesa in polsestro Beatrice (iz Paulovega zakona s Heather Mills), si je že od nekdaj želela polno hišo otrok, je za časnik Daily Mail razkril neki njen prijatelj. "Velika, a povezana družina Stello spominja na družino, v kateri je sama odraščala. Poleg tega pa je odlična mama in v tej vlogi resnično uživa," je za britanski časnik razložil neimenovani vir in dodal, da je oblikovalka veselo novico že povedala vsem svojim najbližjim in prijateljem.

Modna oblikovalka je sicer že kmalu po rojstvu tretjega otroka, februarja lani, britanskemu časniku Evening Standard razkrila, da si želi svojo družino še povečati: "Želim si še kakšnega otroka. A v tem trenutku se mi zdi, da sem komaj rodila, zato si bom verjetno vzela malo premora."