Modna revija malo drugače - kar v striptizklubu. Foto: Reuters
Modna revija malo drugače - kar v striptizklubu. Foto: Reuters
Linija Shapewear je zasnovana tako, da zakrije morebitne odvečne obline v območju pasu. Foto: Reuters

Oblikovalka spodnjega perila Heather Thomson je pred začetkom newyorškega tedna mode najela nekaj najboljših striptizet, ki so ob drogu predstavile njeno novo linijo Yummie Tummie. Modna srenja bo že tradicionalno svoje pomladne kolekcije predstavila na revijah, ki se bodo v newyorškem Bryant Parku odvijale od petka naprej, Thomsonova pa je izbrala bolj nenavaden način za promocijo svojega perila.

"Vsaka ženska si zasluži erotično perilo"
Priredila je tekmovanje plesalk, ki sicer v najbolj izbranih manhattanskih striptizklubih izvajajo akrobacije ob medeninastih drogih, izmed njih pa je izbrala osem modelov za svoje kreacije - vseh barv polti in velikosti - od najmanjših oprsij do največjih. Kot je povedala Thomsonova, si vsaka ženska vsake velikosti zasluži erotično perilo, ki ga nosi pod obleko ali pa ga namenoma pokaže.

Spodnje nadstropje West End Cafeja blizu Times Squara so preobrazili v klub za gospode, kjer so plesalke - po štiri naenkrat - zajahale drogove in se na njih pozibavale sem ter tja. Občinstvo je bilo, seveda, navdušeno.

Linija Shapewear, ki je dobila odlične odzive tudi na oddaji Oprah Winfrey, je oblikovana tako, da zgladi območje okrog pasu s pomočjo mikrovlaken, na voljo pa je v trendovskih barvah in krojih. Na voljo je v specializiranih trgovinah za obleke in dražjih blagovnicah.

Thomsonova, sicer zvezdniška stilistka, je, preden se je podala na samostojno oblikovalsko pot, med drugim sodelovala z raperjem Seanom Combsom, znanim tudi pod vzdevkom Diddy, pri njegovi znamki Sean John, pa tudi z Jennifer Lopez, ki je na trg poslala linijo Sweetface.

A. K.

V fotogaleriji spodaj si oglejte nekaj utrinkov z vroče modne revije: