Foto:
Foto:
Laura Bush na tiskovni konferenci ob dobrodelni modni reviji v New Yorku.
Jennifer Lopez kritike modnih poznavalcev glede njenega oblečanja ne ustavijo. V petek bo predstavila svojo novo kolekcijo.

Kreatorji bodo predstavili modne zapovedi za naslednjo jesen. Teden mode je odprl Kenneth Cole, prvi dan pa je modno srenjo z obiskom počastila prva dama Združenih držav Amerike. Laura Bush se je udeležila dobrodelne modne revije za osveščanje žensk o boleznih srca.

Žena ameriškega predsednika je bila oblečena v rdečo žametno jakno, idealno za to priložnost, saj je bila modna revija v znamenju rdeče barve.


Oglejte si tudi fotozgodbo s tedna mode v New Yorku


Na njej so sodelovali številni kreatorji, med njimi Vera Wang, Zac Posen, Narciso Rodriguez in Tommy Hilfiger, njihove kreacije pa so nosile tudi Sheryl Crow, Venus Williams, Paula Abdul in Lauren Bush, nečakinja predsednikove žene.

Sicer pa bodo v prihodnjih dneh svoje jesenske kolekcije predstavili Richard Tyler, Donna Karan, Ralph Lauren, Oscar de la Renta, Michael Kors, Zac Posen in drugi.

Kot je napovedala modna poznavalka Cindi Leive, urednica modne revije Glamour magazine, se bodo v garderobe vrnile dolge jakne, primerne za vse postave, hlače pa bodo ponovno širše.

Newyorški teden mode se bo končal v petek, 11. februarja, zadnji dan pa bo svojo novo kolekcijo na modnih brveh predstavila tudi Jennifer Lopez.

Čeprav so popularno pevko in igralko modni kritiki že večkrat skritizirali zaradi njenega oblačenja, se J.Lo ne da. Newyorški teden mode se bo končal z njenim šovom, na katerem bo prvič predstavila kolekcijo Sweetface.

Šov bodo posneli in širše občinstvo si ga bo lahko ogledalo konec februarja na glasbeni televiziji MTV. "Mislim, da bo to res velik korak - kot ponovno rojstvo," se Jennyfer že veseli prihajajoče predstavitve.