Darling je bil velika uspešnica. Bo Kylie znala prepričati tudi moške? Foto: EPA
Darling je bil velika uspešnica. Bo Kylie znala prepričati tudi moške? Foto: EPA

Idejo za dišavo ji je dal njen dolgoletni partner, francoski igralec Olivier Martinez, ki se je pogosto nadišavil kar z njenim parfumom za ženske Darling.

Omenjeni parfum je na prodajne police prišel lani novembra in z lahkoto po priljubljenosti prehitel dišave drugih zvezdnic, kot so Jennifer Lopez, Britney Spears in Paris Hilton.

Tim Hughes, predstavnik britanskega podjetja Superdrug, je dejal: "V zadnjih letih se je med slavnimi in bogatimi razširila moda, da želijo dišave s svojim imenom. Še pred petimi leti so parfume ponujali le priznani modni oblikovalci ali velike modne hiše, kot je na primer Chanel. Potem pa je prišla Jennifer Lopez, ki je s svojim prvim parfumom navdušila ženske po vsem svetu."

Kyliejina neverjetna zagretost za delo pa skrbi njene bližnje, ki so prepričani, da se je po premaganem raku na dojki prehitro zakopala v delo. To je pred časom priznala tudi sama: "Ena mojih lastnosti je, da se neprestano priganjam in letam z enega konca na drugega. Preprosto ne znam sedeti križem rok in gledati v strop. Tega tudi bolezen ni spremenila."