Kičasta ali elegantna? Presodite sami. Foto:
Kičasta ali elegantna? Presodite sami. Foto:
Poroka kneza Rainierja in Grace Kelly
Pri reviji Brides so poroko monaškega vladarja in hollywoodske dive označili za najelegantnejšo vseh časov.

Britanska zvezdnika (Andre je v svojem slogu na poroki nosil lasne podaljške) sta se poročila leta 2005 na razkošnem obredu s kletko v slogu Pepelke in z nevesto v rožnati obleki iz tila v slogu lutke barbike.

Ne samo da je "rožnata" nevesta z vlečko s trimetrskim razponom pristala na lestvici 50 najlepših poročnih oblek vseh časov revije Brides (Neveste), njeno poroko z mišičastim pevcem so označili za "pravljično" in zapisali, da je toaleta z rožnatimi kristalčki swarovski Jordan čez noč izstrelila na listo zvezdnikov kategorije A, saj je izživela sanje vsake neveste o pravljični poroki.

Na vrhu Grace, Nicole in Jackie; Jordan pred Katie in Bianco
Jordanina obleka (vključno s 30 cm visoko krono), ki jo je oblikovala Isabell Kristensen, se je znašla na osmem mestu lestvice najlepših, prehitela je celo Armanijevo toaleto Katie Holmes na poroki s Tomom Cruisom in obleko Biance Jagger, pod katero se je leta 1971 za poroko z "Rolling Stonom" Mickom podpisal Yves St Laurent.

Na vrhu lestvice najlepših nevest vseh časov so se znašle elegantne Grace Kelly, ki se je v čipkasti obleki z monaškim knezom Rainierjem poročila leta 1956, Nicole Kidman (na lanski poroki s Keithom Urbanom) in Jackie Kennedy, ki je zvestobo poznejšemu ameriškemu predsedniku Johnu F. Kennedyju obljubila leta 1953.