Jessica Simpson je svoje uggse poslikala z metuljčki in rožicami. Foto: UGG
Jessica Simpson je svoje uggse poslikala z metuljčki in rožicami. Foto: UGG
Matthew McConaughey in njegovi uggsi
Matthew McConaughey z urbanodeskarskimi uggsi. Foto: UGG

Zvezdniki so morali uporabiti besedo "hope" (upanje) kot navdih za svoje poslikave, ki jih bo avstralski izdelovalec obutve UGG nato prodal na dražbi.

Jessica je svoje škorenjce poslikala z metulji in cvetlicami, medtem ko se se je Eva ob svojem podpisu odločila za srčke.

Matthew z deskarskimi, Martha z božičnimi
Par škorenjcev so za dražbo okrasili še igralci Penelope Cruz, John Travolta, Kelly Preston, Minnie Driver, Miley Cyrus, Matthew McConaughey, Kelly Ripa, Liv Tyler in Ashton Kutcher, voditeljica Ellen DeGeneres, pevka (in Jessičina sestra) Ashlee Simpson, supermodel Cindy Crawford in zvezdniška TV-gospodinja Martha Stewart.

Med njimi izstopajo, denimo, tisti, ki jih je oblikoval nekdanji najbolj seksi moški revije People McConaughey, ki svojo ljubezen do deskanja na valovih kaže tudi s svojo poslikavo. V oči pade tudi ta hip najbolj priljubljen model na dražbi, božični uggsi Marthe Stewart z jelenčki in s preostalo praznično motiviko.

Unikatna obutev bo na prodaj do 14. decembra, izkupiček od dražbe pa bodo darovali otroški raziskovalni bolnišnici St. Jude za pomoč neozdravljivo bolnim otrokom.