Gisele je marca nastopila na znamenitem sambadromu v Riu de Janeiru. Foto: EPA
Gisele je marca nastopila na znamenitem sambadromu v Riu de Janeiru. Foto: EPA
Victoria's Secret
Manekenke na revijah pogosto nosijo perje in druge dodatke. Foto: EPA

Tedu Southernu mnogi zavidajo delo, saj veliko časa preživi v družbi najbolj znanih manekenk na svetu. Posebej je odgovoren za oblikovanje ogromnih angelskih kril, s katerimi se potem, oblečene le v spodnje perilo, po modni stezi sprehodijo nekatere izbranke.

Prijazna do vseh
Razkril je, da je njegova daleč najljubša "stranka" nemški supermodel, televizijska voditeljica in mati štirih otrok Heidi Klum. O njej je našel same lepe besede: "Z njo je res užitek delati, njen odnos do dela in do ljudi se ne more primerjati z nobeno izmed deklet. Vedno je polna energije in dobre volje, prav do vseh je prijazna, pa naj gre za čistilko ali oblikovalca," ji je polaskal.

Nikoli se ne smeji
Na nasprotni strani njegove lestvice priljubljenosti pa se je znašla Gisele Bundchen, dolgonoga Brazilka, ki že nekaj let zapored velja za najbolje plačano manekenko na svetu. Po Southernovih besedah si tega naziva vsekakor ne zasluži, saj si ni pridobila njegovega spoštovanja. "Najhuje je med pomerjanjem oblek, ko kar naprej kriči: 'Kaj hudiča je tole? Tega ne bom nosila!'"

Southern je dodal, da se ne čudi, da Brazilka, ki je poročena z zvezdnikom ameriškega nogometa Tomom Bradyjem, tudi ko gre zares, torej med modno revijo, nikoli ni videti nasmejana. "Takšna pač je," je dejal.