Pamela Anderson ima dom v Malibuju, gradi pa si še enega v Kanadi. Foto: Nokia
Pamela Anderson ima dom v Malibuju, gradi pa si še enega v Kanadi. Foto: Nokia

Glamurozna zvezdnica, ki je zaslovela s serijo Obalna straža in o kateri se je veliko govorilo v 90. letih, ko so v javnost prišli vroči posnetki nje in njenega takratnega moža Tommyja Leeja, buri domišljijo marsikaterega moškega in tudi dekleta.

Zdaj pa je sprejela ponudbo, da bo popolnemu neznancu izpolnila vročo željo in se z njim ulegla v posteljo. Pri Nokii so se odločili, da bo del kampanje za nov telefon predstavljalo tekmovanje, na katerega se lahko prijavi kdor koli. Zmagovalec pa bo s Pamelo posnel kratek film.

Vodja marketinga pri Nokii John Nichols je za Daily Mail povedal, da so želeli pripraviti drugačno reklamo: "Želeli smo narediti nekaj posebnega, kar bi dobro predstavilo nov telefon N8, ki ima hollywoodsko kakovost kamere."

43-letnica, ki je te dni v Angliji predstavljala svojo vlogo duha iz steklenice v predstavi Aladin, se ne želi vrniti na televizijske zaslone ali filmska platna. Dejala je, da uživa v življenju, kot ga živi zdaj. "Trenutno nočem snemati še ene serije ali filma. Res uživam v tem, kar počnem zdaj," je povedala za Daily Mail in dodala: "Mislim, da se počutim bolj nepremagljivo, in razmišljam o pomembnejših stvareh, glede na to, da sem pol življenja že preživela. Mislim, da sem na pravi poti, in pri tem gre za več kot le nošenje bikinija."