Mlajša sestra Michaela Jacksona se podaja tudi na področje modnega oblikovanja. Foto: EPA
Mlajša sestra Michaela Jacksona se podaja tudi na področje modnega oblikovanja. Foto: EPA

Vsi se še spominjamo "afere Nipplegate", ki sta jo na Superbowlu pred štirimi leti zakuhala Jacksonova in Justin Timberlake, zdaj pa se je 42-letna pevka odločila namerno pokazati svoje perilo množicam. No, svojo linijo spodnjega perila, za katero obljublja, da bo "čipkasta in seksi".

Jacksonova je v izjavi povedala, da bo v kolekciji veliko satena in čipke v bogatih barvah, kot so burgundsko rdeča in bež, srebrna in barva breskve, pa tudi klasični črni in beli kosi. "V njem se boste počutile neverjetno, saj je tako raznoliko kot ženske, ki ga bodo nosile," je povedala o perilu.

Janetin razvpiti "spodrsljaj" s Superbowla si oglejte na desni.
Bo tudi perilo Pleasure Principle uspešnica?
Grammyjevka je združila moči s sydneyjskim modnim oblikovalcem Brunom Schiavijem, s katerim bosta oblikovala linijo perila Pleasure Principle, ki je dobila ime po njeni uspešnici iz leta 1987. Schiavi, od leta 1996 je na čelu korporacije Jupi, je v preteklosti pri oblikovanju linij spodnjega perila sodeloval že z avstralsko pevko Delto Goodrem in igralko Priscillo Presley.

Prva kolekcija s podpisom Jacksonove bo v ameriških blagovnicah na prodaj od 14. novembra, na policah trgovin pa jo bo mogoče najti tudi v Avstraliji, na Japonskem in v Evropi.