Donatella Versace je dostojno nasledila svojega pokojnega brata Giannija Versaceja. Foto: EPA
Donatella Versace je dostojno nasledila svojega pokojnega brata Giannija Versaceja. Foto: EPA
Donatella Versace in Jennifer Lopez
Jennifer Lopez že dolgo časa ljubi kreacije Donatelle Versace. Foto: EPA

Donatelli in njenemu pokojnemu bratu Gianniju so se poklonile številne svetovne zvezde. Glede na koncentracijo znanih osebnosti je modni večer spominjal na podelitev oskarjev.

Da je Versace najbolj priljubljena znamka modnih oblačil znanih, so pokazali številni zvezdniki, ki so se udeležili večerje v Los Angelesu.

Čeprav so številni modni poznavalci, potem ko je bil ubit Gianni, trdili, da Versace ne bo nikoli več to, kar je bil, je Donatelli le uspelo. V nekaj letih je svojo modno znamko utrdila na vrhu piramide visoke mode in se izkazala kot dostojna naslednica slavnega pokojnega brata.

Blesteli J-Lo in Eva Longoria
Na podelitvi je še posebej blestela Jennifer Lopez, ki je bila ob Evi Longorii najbolje oblečena zvezda večera. Na rdeči preprogi so se predstavile še Penelope Cruz, Sharon Stone in Drew Barrymore, manekenske barve pa so branile Naomi Campbell, Cindy Crawford in Tyra Banks. Posebej dobro so se zabavali slavni parčki, kot sta Demi Moore in Ashton Kutcher ter Elton John s svojim partnerjem Davidom Furnishem, ki sta še enkrat potrdila, da so novice, da je njun zakon v resni krizi, napačne.

Donatella o superiornosti
Donatella Versace je bila vidno navdušena nad prihodom številnih zvezd, ki so se zbrale njej v čast. Dejala je, da modno znamko Versace čaka lepa prihodnost in da je še naprej zelo motivirana za ustvarjanje čim zanimivejših kreacij, ki bodo boljše od konkurence.